Hallo daar! 
Welkom bij Studio Caro. 

Je deed een aanvraag voor een huisstijl. Zoals altijd jeuken mijn vingers al om te beginnen ontwerpen, maar voor we starten zou ik nog wat meer info van jou nodig hebben. Daarom zou het geweldig zijn als je even onderstaand formulier wil invullen - slechts ongeveer 5 minuten werk en je mag alle tijd van de wereld nemen om erover na te denken.

Huisstijl sheet

* Het nut van een huisstijlgids is dat je huisstijl vooral in grote organisaties doorgetrokken kan worden tussen verschillende partijen en/of reclamebureau's/freelancers die deze moeten hanteren. Zonder huisstijlgids bestaat dus het risico dat er veel inconsequentie ontstaat.
*stockbeelden zijn beelden uit een databank zoals gettyimages.com, shutterstock.com of istockphoto.com die je kan gebruiken ter ondersteuning van je huisstijl
* Deliverables zijn de ontworpen delen van een huisstijl die aangeleverd worden.
Bij een onbestaande deadline stelt Studio Caro zelf mijlpalen en/of deadlines op naar goedkeuring voor een zo vlot mogelijk ontwerp- en aanleverproces.
*Een maximumbudget dient effectief als maximum en niet als richtlijn, dus adhv dit bedrag wordt afgewogen of er genoeg mogelijkheden zijn voor alle bovenstaande voorkeuren en timing. Het is uiteraard mogelijk dat de uiteindelijke offerte hoger of lager ligt.
* Tijdens zo'n workshop bepalen we in één namiddag hoe je branding er precies zal uitzien qua vormentaal, stijl en brand statement. Dit is een efficiënte manier van werken. Een branding workshop kost 400 euro excl. btw, de rest van de huisstijl blijft vrijblijvend.